Boek

VOEDING ALS LEVENSKRACHT, WELK STOFWISSELINGSTYPE BEN JIJ?

Dit boek is niet het zoveelste dieet, het is geen kookboek en ook geen boek waarin ik je van de nieuwste ‘hype’ wil overtuigen.

Wat is het dan wel?

Een boek waardoor je inzicht krijgt in hoe voeding op het radarsysteem van jouw lichaam werkt en hoe je voeding omzet in levenskracht. Ik vertel je ook hoe de overgang niet het einde is, maar net de boeiendste fase van jouw leven. We ‘leuken’ het boek op met lekkere, gebruiksvriendelijke en voedzame gerechten.

We zijn gewoontedieren, iedere dag hetzelfde ontbijt, min of meer dezelfde lunch, dezelfde snacks. Meestal niet omdat je er zo goed bij voelt, maar omdat de mediakanalen vertellen wat gezond voor je is. In wezen heb je er meestal geen benul van hoe je lichaam werkt en al zeker niet wat voeding met je lichaam doet. Het vinden van het juiste dieet is dan ook meestal een verhaal van zoeken, vallen en opstaan.
Jouw vriendin volgt een (crash)dieet met voor haar spectaculaire resultaten, bij jou levert het alleen maar frustratie op. Herkenbaar?
Wij zijn allemaal mensen, maar elk lichaam werkt anders. De sleutel is te vinden hoe jouw lichaam reageert. Dat is de basis.
In dit boek vertel ik je hoe persoonlijk voeding is en bijgevolg op jouw lijf afgestemd moet worden.

Oosterse wijsheid leert je dat voeding veel meer is dan calorieën, mineralen en vitamines. Het is energie, bouwstoffen die jou in een positieve of negatieve spiraal kunnen brengen. Kleine aanpassingen kunnen tot grootse resultaten leiden. Boeiende informatie die je terug vindt in het tweede hoofdstuk.

En dan de menopauze!
Voor velen een rollercoaster die je leven ondersteboven haalt. Maar dat hoeft niet noodzakelijk. Door jouw voedingspatroon af te stemmen op jouw levensstijl kan je hormonale veranderingen opvangen.

Omdat we het allemaal druk druk druk hebben en meestal heel weinig tijd hebben om te koken, sluit ik graag af met enkele gerechten, smaakvolle gezonde schotels die in uw favoriete lijstje kunnen belanden.

Alhoewel dit boek een hoofdstuk over de menopauze bevat, zijn alle andere hoofdstukken geschikt voor iedereen. Het is dus geen boek uitsluitend voor vrouwen op weg naar of in hun tweede lente. Dit boek kan door iedereen gelezen en toegepast worden: jonge vrouwen, mannen, kinderen en ouderen.

Open jouw geest voor nieuwe opportuniteiten.

Elke verandering is moeilijk in het begin, verwarrend in de tussenperiode om uiteindelijk schitterend te zijn.

Lees, transformeer, geniet!

BOEKVOORSTELLINGEN

Donderdag 3 februari in De Pinte

Lees meer

Zondag 20 februari te Voormezele

Lees meer

Bestel hier je exemplaar.
Prijs = 32€
Ontvang je graag je exemplaar bij je thuis dan komen er 6€ verzendingskosten bij.

OF

Bestel je exemplaar bij bol.com:
https://www.bol.com/be/nl/s/?searchtext=voeding%20als%20levenskracht&sug...