ENERGETISCHE MORFOLOGISCHE BLOEDTEST

Een EMB bloedtest is zoveel meer dan een reguliere bloedanalyse.

Deze test omvat drie onderdelen:

Hematologie Analyse van je rode en witte bloedcellen en van je bloedplaatjes, net zoals in een regulier bloedonderzoek.
Levend bloed analyse Je bloed wordt op kwalitatieve aspecten beoordeeld, zoals de doorstroming, de afvalstoffen en eventueel aanwezige virussen, schimmels of allergieën en vrije radicalenbelasting.
Energetische analyse Elke cel in je lichaam heeft een energetisch trilling. Deze energetische waarde wordt via resonantie gemeten waardoor je een totaal overzicht krijgt van je fysieke en mentale gezondheid.

De EMB-test toont je of er mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en energetische belastingen aan de basis kunnen liggen van je klachten.

De EMB bloedtest kan je als een 'algemene gezondheidscheck' inzetten om te zien hoe het staat met je gezondheid en welzijn
OF
'aanvullend' op andere begeleidingen om te bekijken of het nodig is om aanvullende therapieën en/of suppletie aan te raden.

Wat wordt er allemaal gecontroleerd?
Je vitaminen- en mineralenprofiel, vetzurenprofiel, hormonen, neurotransmitters, gevoeligheid voor stress, de gezondheid van je meridianen, darmbelasting, pathogenenbelasting, energetische belasting, mogelijke intoleranties en exorfinen gevoeligheid.

Het bloed wordt afgenomen met een vingerprik en is volledig pijnloos.

Prijs EMB test als algemene gezondheidscheck: 225€
- eerste consult = afname bloed + algemene bespreking van je klachten/vragen + eetpatroon.
Duur 30 minuten.
- tweede consult (na 3 weken) = bespreking resultaat bloedtest + adviezen op voedingsgebied, suppletie en/of aanvullende therapieën.
Duur 1 uur.