Eten volgens je stofwisselingstype

We krijgen allemaal bij onze geboorte een genetische code mee.

Heb je ooit al eens stil gestaan waarom sommige mensen hun bed zouden uitspringen voor een English ontbijt en anderen liever een havervlokkenpapje eten. Of waarom sommige mensen stil en terug getrokken zijn en anderen graag in het middelpunt van de belangstelling staan?

Waar komen deze verschillen in voedselvoorkeuren vandaan?
Waar komen deze verschillen in karaktertrekken vandaan?
Is het belangrijk rekening te houden met je voedselvoorkeuren?

Wetenschappelijke studies tonen aan dat we allemaal geboren worden met een 'genetische' code en dat deze code voor iedereen anders en uniek is.
Deze code bepaalt onze persoonlijkheid, ons karakter en ook onze voedselvoorkeuren.

Onze voedselvoorkeuren betekenen in de praktijk een wel bepaalde combinatie aan koolhydraten, eiwitten en vetten die we nodig hebben zodat ons lichaam optimaal kan functioneren. En deze combinatie is voor iedereen anders.

Willen jullie meer weten over welke combinatie jouw lichaam nodig heeft - wat jouw persoonlijke genetische code is - dan is deze lezing zeker een 'eye-opener'. Dit is een totaal nieuwe manier om naar 'de juiste voeding voor jouw lichaam' te kijken.

Om nog meer voeling te krijgen met hoe dit alles toe te passen in je dagelijkse leven, sluiten we de lezing af met een hapje en een drankje helemaal afgestemd op jouw lichaam.

Sabine Martens, de enige in Belgie gecertificeerde 'stofwisselinggscoach' verzorgt de lezing.
Sabine is voedingstherapeute. Ze kijkt vooral hoe voedsel het lichaam beinvloedt en wat ons lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

WANNEER = Zondag 25 november 2018 van 14.00u tot 17.00u.

LOCATIE = Taste it Pure, Adegemstraat 43, 2800 Mechelen.
Een prachtige locatie in hartje Mechelen. Ook Andree, de bezielster van 'Taste it Pure' geeft tal van kookworkshops en organiseert boeiende events.
Neem zeker eens een kijkje op haar website: www.tasteitpure.be

PRIJS = 47€/persoon, lezing + hapjes.

Graag aanmelden bij Andree als je erbij wil zijn.
via mail: andree@tasteitpure.be
via telefoon: 0473.69.09.46