Innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans

VOL ENERGIE EN SPELEND DOOR HET LEVEN Element hout

Het element hout in evenwicht geeft ons de kracht om de ervaringen in het leven te zien als een uitdaging om je eigen limieten te overstijgen, zo beleef je als een kind elke morgen een nieuwe dag, actief, creatief, spontaan, vrij en vol overgave voor wat de toekomst te bieden heeft.

Een volwassene die opvalt door zijn spontaniteit, heel vindingrijk is en daarbij nog sportief en beweeglijk als een jong veulen is heel zeker een houttype.

De jeugdjaren, de periode waar we onszelf mogen ontdekken, zijn heel belangrijk voor wie en wat we later in het leven zullen worden, onze zelfzekerheid en kracht worden in deze houtperiode gevormd. Spijtig genoeg kunnen de latent aanwezige krachten en talenten in deze periode in de kiem worden gesmoord waardoor het element hout in onevenwicht komt.

Waarom het element hout zo belangrijk is en hoe wij dit evenwicht kunnen herstellen op esthetisch en energetisch vlak wordt uiteengezet door Marleen Vanlerberghe, de bezielster van het cosmeticaproduct 'Phyto 5', gespecialiseerd in energetische verzorgingen. Via de vijf-elementenleer geven wij raad voor een gepersonaliseerde verzorging op 3 niveaus: materie, energie en emotie.

Sabine Martens, voedingscoach, vertelt hoe je door de juiste voedingscombinatie en de juiste bereidingswijze balans en innerlijke rust creëert in je Hout-element – lever en galblaas. Pas als deze organen optimaal werken neem je alle energie op en ben je in staat mee te stromen met de flow van het leven.

Een gerechtje wordt aangeboden om het “Houtelement” te versterken.

WANNEER = donderdag 31 januari van 19u tot 22u.

Inclusief:
Lichte maaltijd aangepast aan het element.
Lezing Marleen Vanlerberghe
Lezing Sabine Martens
Lezing Els Ledeganck

WAAR = Viaductstraat 1, 8000 Brugge.

Inschrijven kan bij:
- Sabine Martens, voedingscoach op 0474/68 77 57
- Marleen Vanlerberghe, schoonheidsspecialiste op 0475/62 81 08
- Els Ledeganck, lichttherapeute/psychologe op 0495/300633

PRIJS = 47€

Agenda van de volgende data waar de andere elementen aan bod komen:

Donderdag18/04/2019: evenwicht brengen in je vuurelement, hart/dunne darm.
Het hart, basis van échte communicatie en levensvreugde.

Interesse in deze lezing?

Schrijf nu in