Wat mensen vertellen over de adviezen en kooklessen van Sabine.

Ter info

Een vermoeidheid die maar niet bleek over te gaan, wat overgewicht en op een duur niet meer weten wat te eten … deze factoren hebben ons doen beslissen om raad te vragen bij Sabine, mijn nicht.

Na een zeer uitgebreide vragenlijst ingevuld te hebben, konden we op gesprek.

Na de uitleg over welk type we waren, kregen we heel wat praktische tips mee hoe we het moesten aanpakken, alsook een bundel waarin alle info nog eens vermeld stond met lekkere recepten.

Hetgeen we dachten dat zo gezond was, bleek het niet te zijn. Sinds we onze levensstijl aangepast hebben naar de tips van Sabine, voelen we ons echt stukken beter. Minder moe, meer energie, een voldaan gevoel na de maaltijd, tussendoortjes zijn verleden tijd en het leuke er aan is dat het in feite helemaal niet zo moeilijk is.

Het gaat hem niet over calorieën tellen of minder eten, we letten meer op de combinaties, eten veel meer groenten, een lekker eitje ’s morgens, etc.

Kortom, zeker een aanrader …
Bedankt Sabine

Ik volgde een kookles bij Sabine wat mij enorm vooruit geholpen heeft. Door die les heb ik ingezien dat gezond en lekker koken heel wat gemakkelijker is dan ik dacht. Ik heb daarmee een goeie basis van recepten en technieken meegekregen, waar ik telkens op terugval. Ik kom zeker nog terug voor een nieuwe kookles bij een volgend seizoen.
Greet

Ik ben Rose Marie en heb al mijn hele leven last van overgewicht. Alle diëten heb ik gedaan. Ik ben dus een expert.
Het is bijzonder moeilijk om de juiste keuze te maken, want je krijgt van iedereen andere instructie. Men gaat ervan uit dat je te dik bent omdat je teveel eet. Maar niets is minder waar. Je bent te dik omdat je niet de juiste dingen eet. De persoonlijke aanpak van Sabine heeft resultaat. Ieder mens is anders, dus eten we ook beter op een andere manier, maw het is een persoonlijke begeleiding. Het is voor mij super belangrijk dat ik van Sabine de nodige uitleg krijg van het 'waarom' sommige voedingstoffen te mijden zijn en andere zeker te nemen. Het is een ander voedingspatroon, maar nu begrijp ik waarom je beter het één wel eet en het andere beter niet.
Rose Marie

Terug van een fantastische reis naar Japan, waar ik drie weken werd ondergedompeld in een culinaire sfeer die mijn lijf en leden helemaal stroomlijnde, wou ik wat gaan experimenteren met algen en wieren.

Geen idee waar je terecht kon voor “koken met zeewier”: zou zoiets wel bestaan ?

Even Google opgezet : ja, bij Sabine, natuurlijk !

Sabine goochelt met die zwarte draadjes, wriemelt ze los, laat ze weken, duikt in haar bewaardozen - snuifje hier, wolkje daar - en tovert alles om tot een smaakvol geheel. Elk gerecht werd voorzien van deskundige uitleg, waardoor exotische namen als 'wakame' en 'arame' hun geheimen prijs gaven.

De recepten die je meekrijgt naar huis zijn eenvoudig en lekker. De tips krijg je er met plezier bij.
Sindsdien eet ik regelmatig van het zilte lekkers. Hiziki is mijn favorietje :-)
Veronique

Ik was al een tijdje in de menopauze, toen ik erg veel last had van een opgezette buik. s' Avonds kon die zelfs zo dik zijn dat ik het gevoel had hoog zwanger te zijn. Bij toeval of niet, kwam Sabine terug in mijn leven (als kind waren wij buren). Ik vertelde haar over mijn probleem en Sabine raadde mij aan om de uitgebreide vragenlijst in te vullen. Zo gezegd zo gedaan. Op deze manier - en mede door mijn voedingsvoorkeuren - bepaalde Sabine welk type ik ben. Van daaruit zijn we vertrokken om mijn eetgewoontes aan te passen en gezonder te gaan leven. Eens volledig overgeschakeld op de juiste voeding voor mijn type, gaf Sabine me de goede raad om veel afwisseling in mijn groenten te brengen. Omdat verschillende groenten andere organen voeden. Het is natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat alle organen gevoed worden. Sabine biedt voor alle 'ongezondere' dingen een 'gezondere' versie aan. Zo gebruik ik nu een 'gezonde' groentebouillon vrij van suiker, smaakversterkers en zout.

Het is absoluut niet een zoveelste 'dieet'. Het is een totaalaanpak dat je leven en je gezondheid voor altijd verandert.
Het vraagt iets meer planning en organisatie maar het is zeker de moeite waard.
Ik geniet nu van een gewone buik en een groot kado kreeg ik er zomaar bij, ik ben ook zes kilo afgevallen.

Sabine is een fijne dame met een uitgebreide kennis over voeding en gezondheid. Ze staat je graag bij als er een probleem mocht zijn. Ik krijg nog steeds tips om gezonder te gaan eten en haar leuke receptje brengen veel afwisseling in mijn voedingspatroon.
Ik doe zeker met Sabine verder. Het resultaat is top.

Dank je wel Sabine voor al je lekkere raad.
Hannelore

Sabine is een levende encyclopedie als het gaat over voeding. Op elke vraag die je stelt, geeft ze een zodanig antwoord dat alles je zeer duidelijk wordt. Ze legt alles in zeer eenvoudige taal uit. Bij alles wat ze aanraadt, geeft ze het 'waarom'. Hierdoor ben je super gemotiveerd om aan de slag te gaan met haar adviezen.

Ook haar kooklessen zijn enorm inspirerend. Terwijl ze kookt, geeft ze heel veel achtergrondinformatie.
Haar recepten zijn super simpel maar des te lekker.

Dank je Sabine voor alle goede raad.

Nicole

Leer Sabine kennen

Contacteer mij