Voeding en gezondheid

Chronische ontstekingen, spijsverteringsproblemen, darmproblemen, CVS, burn out, ... meer en meer komen deze aandoeningen voor.

We leven dan ook in een zeer drukke en snelle maatschappij met talrijke prikkels.
Prikkels dat ons lichaam niet kent.
De oertijd ligt dan wel al heel lang achter ons, toch functioneert ons lichaam nog steeds op dezelfde manier.
Deze talrijke prikkels putten ons vooral mentaal uit.

Terwijl onze dagelijkse voeding ons vooral fysiek uitput.
Ons lichaam wordt gebouwd uit het voedsel dat we dagelijks eten.
Bestaat je dagelijkse voeding uit vooral bewerkte voeding met veel suikers, smaakversterkers, kleurstoffen, bewaarmiddelen, ... dan is dit voor ons oerlijf onbekend. Dit vraagt enorm veel energie om het te kunnen omzetten. Waardoor een dergelijk voedingspatroon energie rooft ipv energie geeft. Want dat is uiteindelijk het doel van ons voedsel: we eten om energie te krijgen.

Tijdens deze lezing leg ik jullie uit welke voeding moeilijk is voor het lichaam en welke voeding ons energie geeft.
Alsook de kookmethoden die gunstig zijn bij al deze fysieke klachten.

WANNEER = woensdag 13 november 2019 van 14u30 tot 16u30.

LOCATIE = Scharpoord, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist
GPS-adres: Meerlaan 32

PRIJS = 15€.

Graag inschrijven via Scharpoord (050/630 430).

Interesse in deze lezing?

contacteer mij