Yummy Bridge

* Wil je meer inzetten op de kwaliteiten van elk van je werknemers?
* Wil je meer inzicht krijgen in hoe je werknemers als 'groep' functioneren en wat je hierin 'ten goede' kan wijzigen?
* Ben je bezig met de aanwerving van nieuwe werknemers?

Het Yummy Bridge team kan je helpen om een antwoord te vinden op de volgende vragen:
* Waarom werkt het ene team zeer goed samen en bij het andere team vlot het maar niet?
* Waarom is samenwerken voor de ene zo moeilijk en de andere niet?
* Waarom doen mensen wat ze doen?

Het team van “Yummy Bridge” wil met haar 'uitdagende' kooktrainingen aantonen dat samenwerken zeer inspirerend en verrijkend kan zijn naar zelfkennis en teaminzicht en een krachtig antwoord bieden op de eerste drie vragen.

Via onze kookworkshop ontstaan er mechanismen die in werking treden tussen mensen, die verder gaan dan geloof, opvattingen en oordelen. Deze dynamieken bepalen hoe mensen zich in team gedragen, hun rollen die ze opnemen in een groep en hun positie in de groep.
Hoe beter we deze mechanieken zichtbaar kunnen maken en begrijpen, des te slimmer we ze kunnen inzetten voor de gewenste teamontwikkeling.

Als kers op de taart wordt de kookworkshop afgerond met een tongstrelende maaltijd door de deelnemers zelf bereid en ontvangt elke deelnemer kookinzichten aangepast aan zijn stofwisselingstype.

De kookworkshop worden geleid door Sabine Martens (voedingstherapeute) en de teamcoaching gebeurt door Véronique Leuntjens (erkend teamcoach).

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

A healthy relationship is one where two independent people just make a deal that they will help make the other person the best version of themselves.
Yummu bridge.
Opkuisen, ontwikkelen, versterken.

Interesse in deze workshop?

Contacteer mij