Vier vrouwen in elke vrouw

Vier vrouwen in elke vrouw

Uniek en éénmalig te Wenduine: voor alle vrouwen die hun lichaam ten volle willen kennen en begrijpen.

Vier vrouwen in elke vrouw

In deze reeks maak je kennis met de vier fasen in onze maandstonden cyclus en hoe deze verbonden zijn met de maanfasen, de seizoenen, de vier vrouwelijke levensfasen en vier vrouwelijke archetypes.
Vertrekkende vanuit het vrouwelijke fysieke, vanuit onze biologie worden de daarmee verweven cyclische velden van gevoelens, denken, spiritualiteit en seksualiteit zichtbaar. Zij tonen zich als vier archetypes, vier vrouwen. Verder maken we contact met onze voormoederlijn, de vrouwelijke geschiedenis en ons grootste prehistorische erfgoed. Jezelf met dit alles verbinden, geeft je steun en vervulling in je leven.

Het leven in overeenstemming met onze vrouwencyclus en de natuurlijke loop van de seizoenen en de maan, was vroeger een natuurlijk gegeven en werd doorgegeven van moeder naar dochter. In de patriarchale, Westerse maatschappij is deze kennis grotendeels verstopt geraakt. Het is nodig dat vrouwen zich deze diepe wijsheid weer herinneren en zich eigen maken, zodat we terug gedragen kunnen worden door onze eigen vrouwelijke oerkracht.

Lesgeefster en begeleidster: Ria Beyens;
Mijn levenswerk en passie is om vrouwen bij hun authentieke wilde basiskracht te brengen en het zusterschap te herstellen.

Ik geef dit vorm als lesgeefster in verschillende cursussen, in persoonlijke begeleidingstrajecten en als creatief vormgeefster.
Vier basiskrachten dragen mijn werk: weten, voelen, ervaren en delen.
Dit alles wordt ondersteund door mijn levens- en werkervaringen als o.a. zelfstandige vroedvrouw, herboriste, Moon Mother,…
Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en weduwe.

PRAKTISCHE INFO:
In vijf dagdelen gaan we, via woord en beeld doorheen vier maanfasen, vier fasen in de maandstondencyclus, vier seizoenen, vier levensfasen, vier archetypes. De reeks wordt ingeleid door de voorstelling van het spel “Vier Vrouwen in elke vrouw”© en de film ‘Moon inside you’(Nederlands ondertiteld).
Het spel, door mezelf ontworpen en gerealiseerd, ondersteunt de hele reeks als visuele leidraad.

Voor elke vrouw, moeder & dochter, grootmoeder, zus, vriendin

WANNEER = nieuwe data worden bekend gemaakt zodra de 'lock down' voorbij is.

LOCATIE = Wenduine.

PRIJS = €175,-/persoon, inclusief syllabus, thee en een knabbeltje.
Max aantal deelneemsters = 12 vrouwen.

Voor info ivm deze reeks kan je terecht bij Ria: info@matrice-and-co.com of 0478 44 74 59.
Inschrijven kan via mij: per mail of telefonisch 0474/68 77 57.

Interesse in deze workshop

Ik schrijf mij graag in